Reserveren


Boek uw kamer; terwijl u reserveert maken wij alvast uw kamer op orde. Heeft u al plannen gemaakt wat u tijdens u verblijf gaat doen? Wellicht dat onze tips u verder helpen! Kijk op deze pagina.

Het reserveren doet u eenvoudig op deze pagina. Hiervoor hoeft u alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Via dit formulier reserveert u rechtstreeks bij ons. Na uw reservering zullen we uw aanvraag nog bevestigen. Hierdoor weet u zeker dat u gerust naar onze luxe B&B kunt vertrekken en dat alles geregeld is. Wist u trouwens dat u ook bij ons kunt boeken via BedandBreakfast.nl? Hierdoor is het via verschillende manieren mogelijk om bij ons te reserveren. Boek uw kamer en we hopen u snel te zien!

Wat dat u boekt bij B&B Bennekom!

Luxe en sfeervolle Bed & Breakfast in Bennekom


“Dat is wat wij, Piet en Nel van der Vliet, van onze volledige bovenverdieping hebben gemaakt. Onze vrijstaande woning ligt aan een rustige weg, maar is slechts een steenworp verwijderd van het bruisende centrum van Bennekom, en op 2 km afstand van de WUR, Friesland Campina en Unilever Wageningen. Groen dorp aan de rand van de Veluwe. Wanneer u de drukte van thuis even wilt ontvluchten of gewoon op zoek bent naar een fijne accommodatie, is onze B&B dé perfecte locatie. We zitten direct aan een klompen pad route, namelijk het Breukerengpad. Dat betekent wandelen of fietsen langs plekken waar vroeger kastelen en landgoederen stonden, uniek blauwgrasland en beschermd weidevogelgebied. Ontdek Bennekom en Wageningen terwijl u geniet van de natuur en cultuur. Van eetgelegenheden en winkels tot aan musea en bezienswaardigheden. Kortom: er is genoeg te beleven. Wij vertellen u graag meer over de omgeving en activiteiten.