Een natuurlijke en culinaire omgeving; B&B op de Veluwe


Een natuurlijke en culinaire omgeving! Deze fantastische combinatie is te vinden bij ons! Wandelen op de Veluwe en daarna heerlijk dineren. De Veluwe is een prachtig stuk natuur. In dit beschermde natuurgebied heeft de natuur ook echt vrij spel. Maar naast rust die hier te vinden is, vindt u hier veel culturele uitjes. Denk bijvoorbeeld aan het Kröller-Möller museum, het jaarlijkse Airborne evenement op de Ginkelse Heide en nog veel meer. Maar er zijn ook talloze routes voor mountainbikers, wandelaars en ruiters. En natuurlijk de culinaire hotspots niet te vergeten. Kortom: genoeg te beleven.

Bij ons in Bennekom en Gemeente Ede


Onze woning staat aan de rand van een natuurlijke omgeving. Hierdoor hoeft u dus maar één stap te zetten om te beginnen aan uw reis. Een reis door het buitengebied van Bennekom. Deze 5,5 km lange route neemt u mee langs plekken waar vroeger kastelen en landgoederen stonden. Maar bijvoorbeeld ook een bijzonder blauwgrasland en beschermd vogelgebied. U kunt deze route eventueel combineren met het “Harsloërpad”. Verder organiseert de gemeente (Ede) veel evenementen ieder seizoen. Wij raden ze aan om deze te bezoeken om uw verblijf een speciaal tintje te geven. Een overzicht van deze evenementen vindt u op de evenementenkalender van de gemeente.


Een greep uit de mogelijkheden

In Bennekom en omgeving kunt u heerlijk genieten. Zoals bijvoorbeeld uiteten, koffie drinken, zwemmen en/of op ontdekking gaan. Hierdoor is er genoeg in de buurt te vinden. En wordt uw verblijf  een speciale overnachting! Om die reden zetten wij een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje.

Restaurants 

Restaurant Het Koetshuis

De Eetwinkel

Het Oude Postkantoor

Restaurant Campman

De Wageningse Berg

Pannenkoekenhuis de Panorama-Hoeve

Pizzeria Excellent

Italiaans Restaurant Pizzeria Mare e Monte

Kiprestaurant Juffrouw Tok Ede

Pannenkoekenhuis de Langenberg Ede

Koffie en lunch

Eindeloos Koffie Thee & Winkel

JC Koffie – Thee – Winkel

De Koffiekamer

Zwembaden

Openlucht Zwembad de Vrije Slag Bennekom

Overdekt Zwembad de Peppel Ede

Overdekt Zwembad de Bongerd Wageningen