Welkom bij de luxe accommodatie van B&B Bennekom!

Uw aankomst…


De luxe accommodatie van B&B Bennekom is te vinden op de Veluwe, in het pittoreske Bennekom! Kom tot rust en geniet van de natuur terwijl u bij ons overnacht! De kamer van 25 vierkante meter heeft een eigen entree, waardoor u echt kunt genieten van privacy in deze luxe accommodatie. U heeft de gehele bovenverdieping tot uw beschikking en kunt indien gewenst een aparte kamer bijboeken voor een extra bed. Gebruik van Wifi evenals parkeren bij ons op het terrein is gratis. Ook bent u van harte welkom op uw privé terras aan de zijkant van het huis met uitzicht op de paardenwei om te genieten bij mooi weer. Welkom bij B&B Bennekom, fijn dat u er bent. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen.

 

 

 

Verblijf in de accommodatie


De kamer heeft een dubbele boxspring die zowel als tweepersoonsbed als twee aparte bedden gebruikt kan worden. Droom heerlijk weg onder het donzen dekbed nadat u gebadderd heeft in uw privé badkamer. Ook beschikt deze badkamer over een inloopdouche, met vloerverwarming en aparte toiletruimte. Dat is nog eens comfortabel opstaan. U kunt heerlijk uitrusten op één van de fauteuils of werken aan de eettafel die is uitgerust met aangename stoelen. Ten slotte heeft u natuurlijk een eigen koelkast.

Het B&B ontbijt


Voordat u aan het werk of eropuit gaat, is ontbijten van groot belang. Omdat de een graag lang uitslaapt en de ander juist niet, ligt alles voor uw ontbijt klaar in de koelkast. Zo hoeven wij u niet te storen in de ochtend en ervaart u de luxe accommodatie van B&B Bennekom! Op het door u aangegeven tijdstip liggen er ’s morgens verse broodjes voor u klaar. Met de verse ingrediënten kunt u zelf een heerlijk ontbijt maken, zoals u dat wilt én hoe laat u maar wilt. Koffie of thee erbij? Dan kunt u gebruik maken van het Nespresso apparaat of de waterkoker op uw kamer. Indien u geen gebruik wilt maken van het ontbijt of als u bepaalde allergieën heeft, dan kunt u dat aan ons doorgeven en houden we hier rekening mee. Meer zien van de omgeving? Kijk dan hier!